Hvad, Hvem & Hvorfor

Du har helt sikkert set dem før, for de er overalt på de sociale medier, og mange spisesteder laver også enkelte versioner af dem. De smukke og appetitvækkende smoothiebowls er dog ikke bare en fryd for øjet men er et super sundt alternativ til alverdens morgenmads produkter og snackmåltider. De er proppet med ingredienser som gør din krop og dit sind godt og så er de uden tilsætningsstoffer, lavet på ægte, farverige og næringsrige ingredienser. Oprindeligt stammer denne type bowls fra øer som Bali og Hawaii hvor tropiske frugter og superfoods har været og stadig er hovedingredienser med sine søde smage og klare, flotte farver.

Det vi hos Bowl 37 har gjort er at beholde det bedste fra troperne og så har vi tilsat et nordisk touch. Først og fremmest i forhold til smagssammensætninger men også i forhold til udseendet på vores forskellige bowls. Vi benytter os af råvarer som fx nordiske bær, planter i form af skovsyre og nødder. Vi har altså givet hele universet omkring smoothiebowls et mere skandinavisk og simpelt udtryk.

Samtidig med at smoothiebowls er en fryd for øjet og er et noget nær perfekt ernæringsmæssigt måltid, er de også (i hvert fald hos os) 100 procent plantebaserede og fungerer perfekt hvis du er veganer eller går meget op i miljøet. Derfor serverer vi selvfølgelig i vores forretning, vores bowls i keramikskåle for at mindske forbruget af to-go materialer som man alligevel smider ud lige efter brug. Du kan dog sagtens vælge at få din bowl med dig, og i så fald har vi bionedbrydelige bowls og kaffekopper der skåner miljøet på bedst mulig vis. Hos os spiser du altså altid med god samvittighed, både i forhold til din krop, dit sind og for miljøet.

Webside 4.jpg